Færdiguddannet – hvad nu?

Godaften kære læsere. Igår blev jeg færdiguddannet fra KEA og kan nu tilføje en ny titel til mit CV: Designteknolog med speciale i marketing! Det er en rigtig underlig følelse, og i og med at jeg ikke har søgt videre, så er mit næste mål at finde et arbejde og dermed komme i job. Det er en rigtig overvældende følelse at være færdig med min uddannelse, da jeg nu skal ud i “den virkelige verden” med uendelige muligheder. Mange gange har jeg set opslag fra andre venner og bekendte, som er blevet færdige med deres drømmestudie, og det er nu min tur til at nyde denne tid og ja, det tager lidt tid at vænne sig til. Derudover åbner min uddannelse ikke blot op for én slags job, men faktisk en hel del – hvilket både er virkelig skønt, men det er også noget som gør det lidt sværere når det kommer til selve jobsøgningen.

stylebystefanie-blog

Selv om mit studie kun har varet 2 år, så har det været to forholdsvis lange år. Jeg fandt ud af i mit praktikforløb i efteråret 2015, at jeg havde større interesse indenfor online marketing end traditionel marketing, som vi jo praktiserede på studiet. Dermed har det været lidt af en kamp at komme igennem, men det har også været en stor øjenåbner, i og med at jeg netop fandt ud af min interesse inden for online-delen. Jeg tror det har en del at gøre med, at jeg er flittig bruger af både Instagram og Facebook og andre sociale medier, og især social media marketing har stor interesse. Derudover har jeg jo også bloggen her, så jeg kunne med det samme koble en hel masse fra mit praktikforløb ind i min lille “hobby”.

Hvad skal der så ske nu?

Læs også: 25 ting jeg har lært på 25 år

Jeg er faktisk allerede i fuld gang med at lede efter job, da jeg jo 1.) hurtigst muligt skal finde en ny indkomstkilde og 2.) skal finde noget at beskæftige mig med. Jeg har allerede fundet et par jobannoncer, som jeg vil sende min ansøgning til (så snart de er lavet), og så er det ellers bare og vente. Det er virkelig mærkeligt og meget voksent at skulle søge job nu – ikke bare et studiejob, men forhåbentlig et job som jeg fremadrettet kan udvikle mig inden for, og blive dygtigere inden for. Derfor vil jeg heller ikke bare springe ud i hvilket som helst job, men et job jeg kan se mig selv i mange år fremadrettet. Det er både intimiderende, svært og spændende på samme tid! Jeg har rigtig store drømme og forhåbningen omkring fremtiden, men jeg har brug for en del år på arbejdsmarkedet, før jeg føler at jeg kan udleve mine drømme helt og fuldstændigt. Erfaring er så super vigtigt! Jeg mangler også stadig en lejlighed, så det skal tiden jo også fortsat bruges på. Blot lidt tanker fra en nyuddannet designteknolog!

signature