Nilens Jord: Eye Shadow Symphony lll

SÅ er februar måned gået i gang og jeg glæder mig til en måned fyldt med en masse gode dage! Måneden er, og ikke mindst dagene, hvad man gør den til, og derfor har jeg altid haft fokus på at have en positiv indstilling og dermed se det hele med friske øjne hver dag – også selv om hver dag ikke er lige god. Det handler virkelig om at holde sig optimistisk. Jeg har bl.a. skrevet dette indlæg tidligere “Lykke er en tilstand“, som jeg synes I lige skal læse hvis I ikke allerede har ♥

Find palette hos Matas HER

I dag vil jeg skrive lidt om overstående palette, som jeg har fået i julegave og som jeg virkelig er blevet glad for. Det var egentlig ikke på min ønskeseddel, men efter jeg har prøvet den er jeg blevet virkelig glad for den. Jeg ejer ingen produkter fra Nilens Jord, og dette er faktisk mit første! Jeg har derfor ikke meget viden om selve mærket, men jeg kunne læse mig til at denne ikke er med parfume og er uden æteriske olier og parabener, hvilket bestemt også tæller plus i bogen!

Selve farvepaletten er super smuk og jeg elsker virkelig de lidt neutrale jordtoner. De går fra de helt naturlige toner til de mere dybe og mørke farver. Selve pigmenteringen er også rigtig god, og indtil videre har de holdt i hvert fald 8-10 timer uden problemer. Jeg vil også mere at den er god både til hverdag og fest, da man kan bygge farverne op og bruge de lidt mørkere farver til en god aften ude. Alt i alt er jeg rigtig glad for og kan bestemt anbefale denne – det kan være at jeg også skal kigge lidt videre mht. mærket, selv om det er i den dyre ender.

Ejer I noget fra Nilens Jord og i så fald, er der noget I kan anbefale?