Alle piger har brug for…


Godaften søde piger. Er netop kommet hjem efter en hyggelig tur på Sunset. Var ude og se på leje-lejlighed i Rødovre sammen med min mor (hvor jeg også bor nu), og efterfølgende tog vi en tur på Sunset i Rødovre Centeret. Det er en af min fars venner som har en jeg kan leje ubegrænset og ret billigt, så det var helt sikkert værd at tage ud og kigge på! Jeg går stadig med tankerne om at købe andel, så nu må jeg lige gå i tænkeboks.

Jeg ville egentlig bare vise jer disse rigtig søde sweatpants, som jeg er sikker på I har set før! De er nemlig så super populære for tiden, og der er efterhånden mange som sælger dem. Jeg har længe været i tvivl om jeg også ønskede mig dem, men så købte jeg dem, da der var -15% på underdele hos Ivory. Det ER jo lækkert at have et par sweatpants til lidt “finere” brug, og som man kan tage på uden for en dør ;D Jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge disse en hel del her til efteråret. Hvad synes I, og har I dem selv? I morgen regner jeg med at lave indlægget med mine yndlings efterårsitems fra mit skab – så husk at følg med ♥