Even a small star shines in darkness

Star knit – Buch Copenhagen | Leggings – Zanca Sonne | Bamsestøvler – Nome | Top – Rosemunde

Godaften søde piger. Så er der handlet ind til næste uges LCHF og jeg glæder mig til at komme i gang. Der er mange tanker bag det, for hvad nu hvis jeg ikke har energi nok til træning, og hvad nu hvis jeg alligevel tager på, selv om man burde tabe sig og hvad nu hvis.. Men sådan er det jo altid med nye ting, ikke? Jeg stoler fuldt ud på dén livsstil, og den er jo dokumenteret forskellige steder på nettet med folks resultater efter noget tid, så det handler vel egentlig bare om tålmodighed. Mere om det når jeg er startet :-) I morgen tager jeg tidligt hjem til mine forældre, da min far holder fødselsdagsbrunch, og jeg skal hjælpe med at lave maden. YUM! (den sidste nadver, haha!)

Som lovet, så får I her dagens outfit, og dermed også et lille kig på den 2. ting jeg købte hos Buch i sidste weekend. Jeg manglede rigtig meget en lidt længere strik, som jeg kunne have leggings på til, og så faldt jeg over denne skønne star knit, i den smukkeste lyserøde farve med en stor sjterne på. Den er virkelig fin og farven er så lækker her til foråret. Har stylet den med brune leggings og mine nye støvler. Hvad synes I? Vi skrives ♥