Ebay tip: God og billig øjenbrynsblyant

god-øjenbrynsblyant

Hej sødeste piger. Vi har været i fuld gang med en 48-timers opgave i min studiegruppe siden mandag kl. 12, så har haft lidt travlt og måtte derfor prioritere de sidste par dage. Dog har jeg en del at vise jer denne uge, da jeg bl.a. har modtaget en masse lækkert fra eBay. I dag vil jeg vise jer denne fine øjenbrynsblyant, som jeg synes er helt fantastisk! Den er kantet, så den er super nem at påføre på øjenbrynene, og giver en rigtig pæn form. Jeg er i hvert fald sindsygt glad for min, selv om øvelse gør mester :D Jeg har den i farven “light coffee” og synes umiddelbart den passer godt – kunne måske godt bruge en tone lysere, men til den pris, kan det være jeg bestiller en til :-) Derudover er den også vandtæt – win/win!

flotte-øjenbryn-med-øjenbrynsblyant1Øjenbrynsblyant ca 7 kr inkl fragt. FIND DEN HER!

I kan som altid finde link lige under billedet. Jeg synes virkelig den er fantastisk! Hvis I følger med på min blogs Facebookside også, så vil I se, at jeg har flere fine ting at vise jer! Hvis I ikke følger den, men gerne vil, så kan I finde den lige her: Style by Stefanie Facebookside. Derudover har jeg også noget der gør hverdagen lettere, til folk der er på farten, men stadig gerne vil være sunde – stay tuned.

signature