Ebay wanties fra oktober

Årh piger altså. Der er så meget jeg bare craver for tiden og disse ting er ingen undtagelse! De er alle fra eBay og jeg er især heeeeelt vild med jakken i venstre hjørne og ponchoen. Jakken ville simpelthen være så perfekt nu her til efteråret, og den må bare ejes! Den ser så super lækker ud og blød. Ellers er der en fin beige top som også bare er så sød og en oversize bluse i lyserød med en kanin. Jeg ved ikke hvad der er med den, men den ville bare være utrolig fin som natkjole eller lign. Så er der en fin grå paliettop, da jeg jo slet ikke kan stå for det, og det fører videre til bamsestøvlerne (!!!). Er det ikke bare helt fantastiske?? Ellers er der nogle fede statement smykker, som vil være gode til enkle outfits, da jeg lidt mangler nogle store smykker, og sidst men ikke mindst, stramme leopardbukser. ♥ Håber I kan lide dem :-) Knuuuus <3