Ebay tip: Smukke ringe til 5 kroner

billige og smukke ringe 5 GuldringeSorte ringe.StjerneringDrømmefanger ringStjernering i spiralSølvringe

Hej skønne læsere! Så er det endnu engang tid til lidt eBay tips på bloggen, og I ved jo efterhånden at jeg er dybt afhængig af eBay. Dog må jeg styre mig lidt for tiden med at bestille, da jeg skal være ude af min lejlighed pr. 1/3. Pakkerne fra eBay er jo ofte 4-5 uger om at komme, og jeg ved der snart er kinesisk nytår, så det betyder forsinkelse. Så hellere være den sikre side og bestille igen, når jeg ved hvor jeg rent faktisk kommer til at bo.

I dag er det ringe jeg har fokus på, da jeg har fundet så mange billige og smukke ringe på eBay. I dette indlæg koster alle overstående ringe 5 kroner, og dette er også for sættene. Overstående er alle nogle som jeg godt kunne tænke mig, og som jeg faktisk ville have råd til (ja, dem alle sammen)! De eneste som ikke er et “sæt med ringe” er de to med stjerner og den med drømmefanger. Den med drømmefangeren er virkelig yndig, og jeg er vild med detaljerne med de små fjer. Derudover er jeg også ret vild med alle de forskellige sæt ringe. De sorte er ret specielle og jeg kunne SÅ godt tænke mig dem. Ih, altså. I kan som altid finde link til de forskellige ting under billedet, som alle er med prisen inklusiv fragt. Har I nogle favoritter?

signature