Ebay tip: Metallic støvler

Godmorgen sødeste piger ♥ Ih, hvor er jeg ked af den manglende blogging de sidste par dage, men er simpelthen blevet snothamrende syg :( Høj feber, svedeture, snottet næse, hoste, ondt i halsen – ja, jeg har det hele! Så min weekend har slet ikke været som jeg ville, og har egentlig bare ligget i sengen. Håber snart det forsvinder, for det er trods alt på 3. dag, og magter bare ikke mere! Har også fået nogle fine ting fra Buch Copenhagen, som jeg ikke kan vente med at vise jer, men det må vente til jeg bliver rask <3

Fine metallic bamsestøvler til ca. 220 inkl fragt – find dem her!

For at bloggen ikke skulle stå stille mere, så har jeg fundet et rigtig fint eBay musthave til jer! Jeg ved at mange af jer har været vilde med mine bamsestøvler med palietter, og disse er dog ikke med palietter, men med metallic look! Det er også ret meget fremme for tiden, og her kan I vælge mellem 3 forskellige farver. Synes de er super fine og tror at dem i guld er mine favoritter. De koster lidt mere end de almindelig eBayfund jeg finder, nemlig ca. 220,-, men de er også bare så fine, og synes stadig ikke det er dyrt, da portoen jo er inkl. Jeg elsker jo bamsestøvler i alle afskygninger, så disse ville jeg helt klart vise jer! Hvad synes I om dem? ♥