Ebay tip: Budget-venlige støvler til efteråret

Godaften søde piger. Har I husket at deltage i min nyeste giveaway? Hvis ikke, så kan I deltage her. ♥ Min forkølelse er næsten ovre, og det er så skønt. Hader at være snottet/nyse/hoste, men det var heldigvis kortvarigt. Dog har jeg haft så travlt på arbejdet de sidste par dage, grundet sygdom, og vi har derfor haft ekstra meget at se til, så er helt færdig når jeg kommer hjem = ingen træning endnu. Heldigvis har jeg i hvert fald et 3-timers danseevent på lørdag, så helt stille på træningsfronten bliver der ikke ;-) Og regner med at tage derned i morgen + fredag også.

Støvler fra eBay med fine detaljer – ca. 156 inkl porto

Mange af jer har sagt, at I godt kan lide mine eBay indlæg, så nu vil jeg så vidt muligt prøve at poste nogle hver uge. Denne uge bliver det disse fine efterårs-/vinterstøvler. De er så perfekte her til efteråret, og detaljerne med de små sten og rem er rigtig fint, og pifter støvlen lidt op. Jeg kan personligt bedst lide den beige, men det er mest fordi jeg ikke går så meget i sort, og de beige ville passe til det meste af mit tøj. MÅ finde nogle fine støvler på eBay snart :-) Det er jo ingen penge! Jeg glæder mig til at vise jer nogle fine støvler jeg købte i Bulgarien. De kommer på bloggen i løbet af ugen. I morgen kommer der billeder fra Sunny Beach + endnu et outfitindlæg dernede fra. Ha’ en skøn aften ♥