Voksen med en barnlig sjæl

T-shirt fra New Yorker

“Immature; a word boring people use to describe fun people”

Selv om jeg snart fylder endnu et år, så vil jeg selv mene at jeg stadig har en ret barnlig sjæl. Jeg kan bl.a. ikke stå for tshirts som overstående, og da jeg så den måtte den bare med mig hjem. Jeg har endda haft den på på arbejdet i dag, og jeg blev med ét mega glad da jeg tog den på, haha. Jeg fik også købt et par andre sjove tshirts med hjem fra turen til Strøget i lørdags, og dem glæder jeg mig også til at vise jer. “Dress your age” gælder tydeligvis ikke for mig, og i sidste ende handler det om at have noget tøj på, som får en til at føle sig godt tilpas. Jeg stylede den med mine coatede jeans fra Gina Tricot, et par Converse sneakers og en halv lang sort strik cardigan. Hvad synes I? Er den for meget?