Beautytip | Den (seriøst) bedste håndcreme

Godaften ♥ Jeg håber I alle har haft en rigtig dejlig dag. Jeg har brugt min på at øve til eksamen, og ellers har jeg været nede og træne arme/mave sammen med min veninde Christina. Jeg er startet op på træning igen fra denne uge af, efter et par uger uden pga. eksamen. Det er måske ikke verdens bedste timing, men jeg har trænet i 3 dage i streg nu, og skal til dans i morgen med Christina igen og så er det fullbody på fredag. Det er mega rart at få et afbræk fra eksamen, også selv om den er så tæt på. Jeg har også ændret min kost gevaldigt og kan allerede se det tydeligt på min krop! Det laver jeg et indlæg om snarest efter eksamen

dove-derma-spa-goodness dove-haandcreme

I dag vil jeg tippe jer om endnu et magisk skønhedsprodukt, og denne gang er det en håndcreme fra Dove med navnet Derma Spa Goodness. Jeg kan slet ikke anbefale denne håndcreme nok! Den er så super god, og man får så bløde og lækre hænder, at man nærmest taber alt ud af dem, haha! (ja, det er sket et par gange!) Derudover har den seriøst den SKØNNESTE DUFT jeg nogensinde har duftet til i et skønhedsprodukt, udover Bodyshops lækre dufte selvfølgelig. Så hvis du ønsker en håndcreme der med GARANTI skal gøre dine hænder fine og bløde, samt få dem til at dufte af himlen, så er det denne du skal have fat i :-)

Læs også: Mirakelmiddel mod tørre læber

Jeg ved ikke helt om jeg kommer til at opdatere de kommende dage, da jeg skal øve rigtig meget, men ellers er jeg 110% tilbage på tirsdag, hvor min afsluttende eksamen skal overståes! WISH ME LUCK! ♥