Hunkemøller: Doutzen’s Sports Stories

Godmorgen skønne piger ♥ I dag skal jeg holde fødselsdag for min far og jeg, da jeg jo havde fødselsdag d. 9/2 og han har d. 2/3. Vi plejer som regel at slå dem sammen og holde dem for familien, og det bliver rigtig hyggeligt. Her til morgen inden gæsterne kommer skal jeg lige i Rødovre Centeret og ordre et par praktiske ting, og ellers er det bare hjem og vente. Hvad har I af planer i dag?

Doutzen Sport joggingbukser Doutzen Sport Mesh jakke Doutzen Sport freestyler sports-bh – Sneakers: H&M

Jeg har glædet mig ufatteligt meget til at vise jer overstående items, som alle er fra Hunkemøller og deres kollektion Doutzen’s Sport Stories. Doutzens liv består af en del træning og ifølge hende er det især boksning og pilates hun er vild med. Kollektionen er en blanding af streetwear og urban sport, og farverne er forholdsvis neutrale og så er der en del grafiske prints. Da jeg modtog min pakke (som IKKE er sponsoreret) blev jeg super begejstret med det samme, da indholdet lever mere end op til forventningerne. Især bukserne var jeg meget positivt overrasket over, da de er SÅ meget federe in real life end på billederne – overvej lige de fede mesh detaljer langs benet! Jakken er også bare mega cool og perfekt til foråret også, når vejret bliver lidt lunere. Jeg er jo ret vild med det lidt sporty look, og derfor er alle de items jeg har modtaget noget, som jeg også vil bruge til hverdag – cool look OG behageligt – winwin! I kan finde links under billederne.

Sports-bh’en er også ret fed med det elastiske stykke med tekst, som krydset bare på ryggen. Jeg har også modtaget en rygsæk fra samme kollektion som I kan finde HER, men den tænker jeg I kan få et bedre indblik af i et kommende indlæg. Jeg har faktisk blogget om nogle ting fra Hunkemøllers sportskollektion før, altså deres egen, og jeg er svært begejstret for deres items! Læs og se billederne her: Hunkemøller sportskollektion: HKMX sweatpants. Ja, generelt så har jeg ikke så meget andet og sige om Doutzen’s Sports Stories end: I freaking love it! Hvad synes I om de items jeg viser frem på overstående billederne? ♥ Ps. skoene på billederne kommer der også et seperat indlæg om snart!