Don’t be afraid to sparkle a little brighter

Kjole – Buch Copenhagen | Bælte – Zanca Sonne | Støvler – Bulgarien

Godformiddag piger. Håber I har haft en rigtig skøn juleaften igår, og hygget og spist godt igennem sammen med jeres kære. Min juleaften var virkelig fantastisk og fik nogle super gaver, men dog også 3 af den samme, som lige skal byttes :D haha, hvad er chancen? Men det giver mig bare mulighed for at bytte det til noget andet fint :-) Men lækker mad, gode gaver og godt selskab. Tror vi var færdige omkring kl. 23, og så var det bare på hovedet i seng.

I skal ikke snydes for mit juleaften outfit! Nåede netop at modtage min kjole d. 23 efter arbejde, så jeg kunne tage den med hjem til mine forældre, da min far hentede mig efter arbejde. Rigtig heldigt! Jeg er så glad for den, og synes virkelig den er noget af det smukkeste. Stylede den sammen med mit fine bælte og mine ELSKEDE unikke støvler med små sten. Købte dem i Bulgarien og synes de er så fine til at gøre et fint outfit lidt mere afslappet. Nu vil jeg smutte hen og putte i sofaen sammen med mine forældre, og bare slappe af resten af dagen. Ha’ en fantastisk 1. juledag, søde piger <3