4 kreative DIY-projekter til hjemmet

gode-diy-ideer-til-hjemmetMemo board HER – Lille holder til plante HER – Bakke af cement HER –  Opsats til billeder HER

Jeg går og kigger rigtig meget på DIY-idéer for tiden, og selv om jeg aldrig rigtig har kastet mig ud i sådan et såkaldt “DIY projekt”, så synes jeg alligevel det er meget sjovt og sidde og få idéer. Det kan jo være når jeg engang finder en ny lejlighed (jeg søger stadig desperat!), så vil jeg kaste mig ud i nogle små projekter. Alle overstående ting er nogle rigtig fine DIY, som jeg sagtens kunne forestille mig at kaste mig ud i. Jeg tænker ofte at det ikke skal være alt for kompliceret, og man skal ikke bruge alt for mange ting, hvis jeg skal kaste mig ud i det. I kan finde link til de enkelte idéer under billedet. Er det ikke bare nogle super fine ting? Har I forresten nogensinde kastet jer ud i et fedt DIY projekt? I må hjertens gerne link, hvis I har en blog, da jeg gerne vil tjekke flere projekter ud ♥ Jeg tænker at jeg løbende vil dele nogle fine projekter med jer, som jeg falder over hvis I nu har interesse for DIY projekter.

signature