Det er mega nice

Hej søde piger. Efter gårdagens indlæg med nyt interiør, synes jeg det ville være oplagt, at blogge om en hjemmeside hvor I kan finde pynteting og andet nips til hjemmet. Der sælges klassiske mærkevarer indenfor brugskunst og boligtilbehør, og der er ret mange fine ting derinde og i alle prisklasser, alt efter hvad man leder efter. Siden hedder Meganice. Jeg er især vild med deres udvalg af pyntepuder inde på siden, da mange hjemmesider kun har begrænset udvalg. Jeg er jo som sagt i gang med mit soveværelse, og pyntepuder på sengen er næsten et MUST. Jeg kan dog ikke helt finde ud af hvilket tema/farver jeg vil have i soveværelset endnu, kender I det? :D Der er så meget godt, og især de pyntepuder med dyr inde på denne hjemmeside, kunne jeg godt fristes lidt til. Nu må vi se hvad det bliver til.

Overfor ser I mine favoritter fra Meganice, og det er med udgangspunkt i mit kommende soveværelse. Jeg kan især anbefale denne side, hvis man går op i mærkevarer, da de stort set kun fører kendte mærkevarer på deres side. De ting jeg har fundet, tager meget udgangspunkt i min personlige stil, med romantiske og afdæmpede farver, og mon ikke det er sådanne farver der kommer til at bruges også! :D ♥