Hopeless but hoping

outfit-med-slidte-denim-shortsoutfit-med-denim-shortsoufit-med-ripped-denim-shorts Shorts: Ældre | T-shirt: New Yorker | Solbriller til 24 kr. inkl fragt – FIND DEM HER!

Hej alle søde læsere ♥ Jeg tjekker bare lige hurtigt ind på bloggen i dag, for at vise jer gårdagens outfit. Igår var vejret helt i top, og nogle vil endda kalde det “alt for varmt”, men for mig var det den helt perfekte sommerdag. Det var også rart endelig at kunne få lidt sol på kroppen! Derfor var det på tide at hive shorts frem igen, og det blev til overstående outfit med min statement t-shirt, som jeg også tidligere har vist frem på bloggen. Derudover passede mine solbriller fra ebay perfekt til, da de er lyserøde og matcher godt til t-shirten. Jeg tror næsten jeg må have solbrillerne i en anden farve også, da jeg egentlig synes de klæder mig meget godt, hvilket er SJÆLDENT! Jeg kan aldrig finde nogle solbriller der klæder mig, kender I det? Hvis I følger linket kan I se de også fås i en del andre farver. Hvad synes I om outfittet? Vi snakkes ved!

signature