Den ultimative nytårskjoleguide 2012

Hej piger! Endelig har jeg fået lavet et indlæg om nytårskjoler og det har alligevel taget sin tid :D Nytår er altid en fantastisk mulighed for at købe en ny kjole, og sådan er det vist i de flestes pigers tilfælde, da man jo gerne vil have noget nyt og pragende! Og i år er ingen undtagelse. Jeg har satset lidt mere på glitter i år, så har skrevet en del kjoler på min ønskeseddel til jul, så nu må vi se hvad det bliver til. Ellers kan I finde inspiration i dette indlæg:

Glitter er og bliver altid en klassiker til nytår, men i stedet for at gå all in, kan du købe en kjole med små glitterdetaljer eller gå all in som den sidste på billedet. Jeg synes selv at disse tre kjoler er super flotte og feminine og er faktisk ret vild med den sidste! Chiffon (som de første to) er jo indbegrebet af feminin og de falder så smukt! Alle kjolerne er fra Nelly.com.

The LBD. En klassiker også, og når man har den på, skal man helst lade make-up og smykker være vilde! Den er jo så simpel i sig selv, så derfor kan man godt tillade sig lidt mere make-up, lidt vildere hår og lidt større statement smykker :-) Den er altid et hit! Venstre og højre er fra Nelly og den midterste er fra Asos.

Blondekjoler er også altid et hit. Det er den ultimative feminine detalje, og hvis det er det du går efter, så er blondekjoler lige noget for dig. Jeg ville helst gå efter en med fine blondedetaljer eller en tætsiddende blondesag. Og hvis du vil være ultra feminin, så vælg den i en lyserød farve. De to lyserøde ovenfor er så smukke! Venstre er fra Nelly og den midterste og den til højre er fra Asos.

One shoulderkjoler. ELSKER selv oneshoulder. Normalt går jeg kun i kjoler uden stropper, men når der skal danses hele natten, er one shoulderkjoler et fantastisk alternativ, for de kan ikke falde ned. Der er efterhånden så mange fine kjoler derude, så der er nok at vælge imellem. Alle kjolerne er fra Nelly.

Maxikjolen. Ikke alle kjoler behøver at være korte for at være festlige, og det er maxikjolen er godt eksempel på. Den giver et mere elegant look, og er perfekt til en nytårsaften hvor det hele gerne må være lidt mere fint. Jeg ville gå efter en uden stropper, for ellers virker den måske lidt for fin efter min smag. Venstre og højre er fra Asos og den midterste er fra Nelly.

nytårskjole guide nelly asos stropløsThe open back. Hvis man har en flot ryg, hvorfor så ikke vise den frem i en rygløs/dybudskærings kjole. Der er ikke noget smukkere, synes jeg, hvis man viser ryg! Og derfor foretrækker jeg nok også mest stropløsekjoler, da der ikke sidder stropper og irriterer, og så man kan se ens skulderblade. Kjoler med åben ryg er en fantastisk detalje! Alle kjolerne er fra Nelly.

Det var så min ultimative guide til nytårskjoler :-) Jeg håber I kan bruge den, for har brugt lang tid på den i håb om at inspirere nogen ♥