Den ultimative guide til nytårskjoler | Del 2

indeholder affiliatelinks

Hej igen piger. Så er det tid til del 2 af min store guide til at finde inspiration til nytårskjoler, og hvis I ikke har set den før, så kan I finde nytårskjoler del 1 her. Jeg håber virkelig I kan bruge disse guider til noget, da jeg har gjort mig umage med at finde kjoler, der passer til enhver smag. Kom gerne med ris/ros, så jeg kan forbedre det til en anden gang, eller fortsætte med noget som I synes om ♥

nytaarskjoler-med-lange-aermer1. Her 2. Her 3. Her 4. Her

Kjoler med lange ærmer

Synes denne skulle have et afsnit for sig selv, da der er rigtig mange fine kjoler som også har lange ærmer, og i denne kolde vintertid er det jo et oplagt valg. Her har jeg igen valgt nogle, som jeg mener alle vil kunne passe perfekt ind til en nytårsfest, og jeg håber I er enige. Om ikke andet håber jeg, at I kan føle jer inspirede af alle overstående kjoler. Jeg er helt vild den i nude, wauw. Hvis I klikker jer ind på den vil I se, at den har en super smuk og unik ryg også. De er alle forholdsvis simple, men med det rigtige makeup og hår vil det passe perfekt!

kjoler til nytår med blonder1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her

Blondekjoler

De er søde, de er feminine og så er de OGSÅ gode til nytår. Blondekjoler er i mine øjne den ultimative feminine kjole, og jeg elsker dem. De kan både bruges til hverdag, når det er sommer med et par sandaler eller til fest – her har jeg fundet nogle blondekjoler, som er lidt finere, og som jeg vil mene vil se godt ud til nytårsaften. Det handler blot om at style den med de rigtig accessories, sko og ikke mindst makeup og hår.

røde og sexede kjoler til nytår

Den tætsiddende røde kjole

Røde kjoler ER altså bare mere sexede end andre farve kjoler, og derfor skal de selvfølgelig også med her. Jeg er selv helt vild med røde kjoler, og har endda en på vej til mig, som jeg håber jeg kan passe. Den er til julefrokosten jeg skal til på lørdag – I får selvfølgelig billeder af outfittet inden jeg tager afsted. Hvis du vil skabe ekstra blikfang nytårsaften, så er her nogle super smukke kjoler i rød!

Det var afslutningen på min store nytårskjole-guide, og jeg håber I kunne lide den. Der er som sagt link øverst i dette indlæg, hvis I ikke fik del 1 med

signature