Den ultimative guide til nytårskjoler | Del 1

indeholder affiliatelinks

Hej piger. I dag vil jeg vise et indlæg, som har taget sindssyg lang tid, men som jeg år efter år har på bloggen: nemlig en guide til nytårskjoler! Det er jo ved at være tid til at finde den helt perfekte kjole, og det kan tage tid. Derfor har jeg som altid samlet mine yndlings i lidt forskellige kategorier, og jeg håber I synes om den. Kom gerne med ris/ros, da jeg altid gerne vil blive bedre ♥ Jeg har prøvet at finde nogle kjoler hvor alle kan være med prismæssigt, og pga. alle kjolerne, deler jeg dette indlæg op i 2 :-)

sorte nytårskjoler med pailetter1. Her 2. Her 3. Her 4. Her

The Little Black Dress. Vi kan ikke komme udenom, at denne hvert år kommer op og vende. For selv om man gerne vil have en rigtig fin nytårskjole, måske med lidt pailletter, så er den lille sorte bare en vinder altid; og især med de rigtig accessories. Her har jeg valgt nogle af mine favoritter ud, som er lidt mere end bare en sort kjole, da de alle har nogle rigtig flotte paillet-detaljer – det jo nytår!

nytårskjoler med pailetter med lange ærmer og stropper1. Her 2. Her 3. Her 4. Her

Paillet-kjoler. Selvfølgelig skal der også pailletkjoler til i andre farver end sort. Her har jeg valgt nogle rigtig smukke kjoler ud, som alle har pailletter. Det ér og bliver virkelig en klassisker til nytår, og en pailletkjole vil give den ultimative opmærksomhed, og glitre om kap med nytårsfyrværkeriet. Jeg har fundet nogle med lange ærmer og så én med stropper. Personligt er jeg vild med pailletkjoler med lange ærmer, og det er også perfekt om vinteren.

maxikjoler med pailetter til nytårsaften1. Her 2. Her 3. Her 4. Her 5. Her

 Maxikjoler. Bare fordi det er nytår behøver man ikke hoppe i en kort kjole: lange maxikjoler er nemlig også perfekt til begivenheden, da det jo er en fin påklædning, og ofte lidt finere end en almindelig fest. Den er med til at give et flot og elegant look. Man føler sig som en prinsesse i dem, og på overstående billede har jeg igen valgt et par forskellige modeller, så der er noget for enhver smag. Min personlige favorit er den stropløse i lyserød – den er virkelig smuk og jeg er VILD med farven!

nytårskjoler med flotte rygge

1. Her 2. Her 3. Her 4. Her

Smukke rygge. Hvis der er noget som også kan skabe blikfang på en kjole, så er det en rigtig unik eller dyb ryg. Jeg elsker når ryggen er lidt speciel, og det kan få en helt almindelig kjole til at fremstå meget mere flot og eksklusiv. Her har jeg samlet nogle kjoler, som jeg alle synes har en fantastisk flot og detaljeret ryg, og som jeg vil mene er perfekt til en nytårsaften.
Det var første del af min ultimative guide til nytårskjoler 2015, og jeg regner med at del 2 kommer op inden for et par dage. Håber I blev inspireret ♥
signature