December, make my wishes come true

Godmorgen sødeste piger Så er det blevet 1. december, og jeg er ikke bange for at indrømme, at det er en af mine absolut yndlings måneder. Jeg ELSKER julen og alt hvad der hører med. Ih, det er så hyggeligt! Dog er min december lidt anderledes i år, da jeg ikke pynter op i min nye lejlighed. Der skal snart males i stuen, og det ville simpelthen ikke kunne betale sig. Men så er det godt, at man har nogle forældre, der altid pynter meget op, og det er altid hyggeligt at være hjemme hos dem, især i december. Faktisk skal jeg hjem til dem næste weekend, så der regner jeg med at tage nogle inspirationsbilleder, så I kan se hvordan de pynter op :-)

Jeg vil starte denne første december ud med, at vise jer mine nye træningstights! Jeg er SÅ vilde med dem, og da de første gang kom online, blev de virkelig hurtigt udsolgt. Og da jeg så kiggede ind igen, var de pludselig kommet tilbage. Så jeg skyndte mig at klikke dem hjem. Efter nytår, skal jeg begynde på kost- og træningsprogram, som min ene storesøster har lavet til mig (hun er personlig træner!), og jeg glæder mig rigtig meget. Jeg vil derfor også begynde at skrive mere om træning osv. på bloggen, men det forklarer jeg nærmere om i et andet indlæg. Hvad synes I om disse? Og jeg overvejer at lave giveaway hver søndag i advent, med noget tøj jeg sælger. Hvad synes I om dén idé? :D