December comeback

Hej skønne læsere. Sikke en lang pause jeg har holdt fra bloggen.. Den blev lidt længere end jeg havde regnet med, og det startede egentlig med at jeg fik nyt job som erhvervskonsulent hos et stort firma, og det har taget sååå meget af min tid. Der arbejder jeg fra 9-17 hverdag, og der er en times transport hver vej også, så når jeg er kommet hjem omkring kl. 18 ar overskuddet enten været væk eller jeg har haft planer. Jeg vil så vidt prøve at komme ind i en god rutine her i det nye år, og starter derfor så småt op nu, så I også kan følge med hen over julen. December er en af mine absolut favorit måneder, og jeg elsker al julehyggen! Derfor tænkte jeg også det var oplagt at starte bloggen op her før jul.

juleskaale-netto skaale-fra-netto skaale-med-tekst

Jeg vil starte ud med at vise jer disse super søde og hyggelige skåle, som jeg har fundet i .. NETTO! De har nogle gange rigtig fine ting i deres bolig/tilbehør-afdeling og jeg har tidligere været heldig at finde nogle ting, som I kan bl.a. også kan se her og her. De skinner med guld og fungerer perfekt som snackskåle til søde – eller sunde sager. Apro pro søde sager, så er jeg samtidig med min arbejdsstart kommet til at slacke lidt på min træning og kost, så jeg kommer til at være mega meget kliché og starte op med trænings- og kostplan i næste uge – jeg vil lige pointere at det ikke er den 1. januar, men en uge før ;-) Dette tænker jeg løbende at dele ud om på bloggen.

Jeg håber I stadig følger med derude – det kan jeg se at en del af jer stadig gør, selv om aktiviteten på bloggen har været lige med 0, så det skal I have tak for. Jeg kommer snart med en lækker giveaway som TAK til mine trofaste følgere derude ♥ Vi skrives! P.S. Det er SÅ godt at være tilbage, da jeg har savnet at blogge helt åndssvagt. Har virkelig mange ting at vise jer. <3

signature