Day & Night | Malene Birger jeans

outfit med malene birger jeans

Godmorgen sødeste piger! Lige om lidt er jeg på vej ud af døren, da jeg skal hjem til mine forældre i Køge til min mors fødselsdag. Glæder mig rigtig meget og ved det bliver en skøn dag med masser af hygge og lækker mad! Og glædeligt gensyn med familien. Jeg skal nok huske at få taget et dagens outfit til jer, som måske kommer senere eller i morgen.

Jeg har lavet denne collage i lilla farver, med de populære leopard jeans fra Malene Birger, og hvordan man kan style det til både dag og nat :-) Synes selv de er blevet rigtig fine og er især vild med begge toppene! Lilla er også en så flot farve her til efteråret, og ser især godt ud til grå/kobber nuancer. Håber I synes om dem, og kan føle jer lidt inspirerede ♥ Ha’ en fantastisk dag, piger! Mange kys og knus <3