SHINE SHINE SHINE

Hey piger <3 Er netop kommet ind af døren efter en lang (føles det som) arbejdsdag, og er nu klar til at slå fødderne op og slappe af med noget lækkert thai te fra Yoggi. Den manglende blogging igår, var pga. jeg var sammen med en af mine venner fra da jeg kom hjem fra arbejde og til kl. 23, så der var ikke meget overskud til at blogge, men det var super hyggeligt, og vi fik snakket en hel masse og hygget.

Dette er hvad jeg har på idag. Mine metallic jeans fra Gina Tricot, som bare er så skønne, min nye shine top fra Vero moda, og min “nye” cardigan med glimmer fra Vero moda også. Synes selv det er et rigtig fint outfit og der kom lidt ekstra shine på en helt almindelig tirsdag. ♥ Hvad synes I, piger? Kig med senere for mine seneste skønne eBay want <3 Kyys

metallic gina tricot jeans glitter cardigan fra vero moda og glimmer top