Den fineste blomstrede cut-out kjole

moenstret-kjole-med-aaben-rygblomstret-kjole-hmblomsteret-hm-kjole Kjole: H&M | Sko: butik på strøget (ældre)

Sikke et hurtigt cejrskifte, endnu engang. Jeg var ellers lige optimistisk omkring at sommeren var på vej tilbage, og sommerkjoler for alvor skulle frem, men det ser ud til at vi må vente lidt endnu. Det gør dog ikke anledningen til at vise jer endnu en ny sommerkjole, dårligere. Jeg købte denne i H&M for nogle uger siden, og jeg er virkelig vild med den. Elsker ryggen og cut out foran ved maven, som gør den helt unik og lidt ekstra speciel, hvilket jeg godt kan lide. Jeg har nemlig ikke nogle kjoler der minder om den. Til kjolen har jeg nogle ballerina sko på i lyserøde nyancer med sten, som efterhånden er et års tid gamle. De passede bare super godt ind med de lyserøde nuancer i kjolen ♥ Og beklager den ringe (mobil) kvalitet, men mit spejlrefleks er stået lidt af – skal snart til at kigge efter nyt kamera! Hvad synes I om den?

signature