Cuddles, tea, blankets and cozy pants

Godaften sødeste piger. Ih, sikke travle dage endnu engang med overarbejde både igår og idag. Og så er mit øje begyndt at genere mig igen, så det er ret irriterende! Men skal til øjenlæge her om 10 dages tid, så nu må vi se hvad de siger. Så der kan forekomme dage, hvor jeg ikke kommer til at blogge, og det kommer højst sandsynligt til at være pga. mit øje! Det gør så ondt, og er meget lysfølsomt og ja. Jeg glæder mig til at komme til lægen!

Men det er meget op og ned, og lige nu er det okay, og derfor vil jeg vise jer mine nye natbukser. Jeg ledte efter noget nattøj i H&M, da jeg egentlig bare sover i en t-shirt og trængte til noget ordentligt, men så faldt jeg over disse fine bukser. Mønsteret er så fint og lyst, og så er den lille lyserøde sløjfe bare helt perfekt og sætter prikket over i’et. Og endnu et plus er, at de er så behagelige og have på, og perfekt til mine elskede leopard sutsko. Glæder mig til mange gode stunder i dem med te, varme tæpper og hygge. Hvad synes I om dem, piger? ♥ I morgen kommer der et indlæg om noget nyt makeup fra E.L.F <3