Nemme choko cookies (som også pynter ved at stå fremme)

Hej piger ♥ Så er det blevet søndag, og den har stået i hyggens tegn. Vejret har jo netop også været til det, så har bare brugt dagen inde i min lille stue med Netflix. Jeg håber snart at vejret vender lidt, så vi kan få solen at se, for den er sørme savnet! Jeg kunne godt bruge nogle timer ud i solen for at samle energi til min afsluttende opgave.

nemme-chokolade-cookiescookies-med-chokoladestykkercookies-med-triple-chokolade
cookiedej-med-chokolade

Nå, men nu til dagens indlæg: COOKIES! Jeg er virkelig verdens største fan af cookies, og især dem med store chokoladestykker i. Da jeg var ude og handle med min mor i Rema1000 sidste uge, fandt vi overstående glas med ingredienser til virkelig lækre cookies, og måtte have dem med hjem – TRIPLE CHOCOLATE!!!? Vi lavede dem i torsdags, og jeg vil sige de endte med at blive en stor succes herhjemme. Jeg synes idéen med ingredienserne i glasset er super fint, og derfor ville jeg lige dele denne med jer. Det eneste man skulle tilføje til cookiesdejen var smeltet smør, så det var forholdsvis nemt. Den kostede 39 kroner og der var ca. til 16-20 cookies.

sproede-cookies-med-chokolade sproede-cookies-med-chokoladestykker

Vi serverede dem til en hyggelig dag igår, hvor min ældste storesøster kom forbi sammen med min nevø på næsten 2 ½ år. Det var så godt at se dem og min mor havde lavet det lækreste cafémad med club sandwiches og sprøde bådkartofler. Om eftermiddagen fik vi så de lækre cookies samt hjemmelavede hindbærsnitter. Normalt deler jeg ikke “usunde” opskrifter på bloggen, men synes bare at dette koncept var så fint at det måtte deles. Jeg elsker sådanne dage hvor man bare er i godt selskab, nyder noget godt mad sammen og bare hygger igennem. Og vejret igår var jo igen perfekt til at hygge sig indenfor i varmen.

Har I lavet noget hyggeligt i weekenden, nu når vejret har været dårligt?

signature