Lidt nyt til træningsgarderoben

træningstøj toppe neonfarver neongul blå H&M

Hej piger. Så er det weekend igen, og denne weekend skal bruges på afslapning, og på søndag skal jeg ned og spille indendørs fodboldturnering med mit arbejde. Det skal nok blive sjovt :D I aften er jeg alene hjemme, så der skal bare hygges med x-factor og en masse lækkert chai the. Er blevet så afhængig af den fra Pickwick!

Som jeg har skrevet i mit tidligere motivationsindlæg, så er der ikke noget mere motiverende, end at få nyt træningstøj. Og denne gang har jeg købt 2x træningstoppe i meget iøjnefaldende farver! Jeg går jo normalt mere i sarte farver til hverdag, men når jeg skal have træningstøj, må det gerne være lidt mere farverigt. Det gør mig glad :D Jeg eeeelsker toppene, og sokkerne der passer til dem. Som I kan se, mangler jeg stadig den neonorange træningstop, men de havde ikke flere tilbage i min størrelse. Så må på jagt igen snart, og se om de ikke har fået den igen. Hvad synes I? :-) ♥