Et casual mandagsoutfit

efteraar-outfit hullede-baggy-jeansoutfit-inspiration-til-efteraar Strik: H&M | Jeans: Cremefraiche | Silketop: Gina Tricot

Godaften sødeste piger! Jeg håber I har haft en god mandag og ikke mindst fået en god start på ugen. Jeg har været på arbejde, og haft en lidt hård dag, men sådan er de fleste dage lige i starten når man er ny. Der er en heeel masse at lære, og det tager tid! Dog kan jeg mærke det går en lille smule fremad dag for dag, så det er altid noget det går i den rigtige retning. Efter arbejde var jeg med mine forældre ude og se på lejlighed i Kbh NV, som jeg har fået tilbudt fra det boligselskab jeg er skrevet op hos. Desværre var den ikke lige dét jeg søgte, så jagten fortsætter!

I får også lige dagens outfit med, som I kan se på overstående billeder, som faktisk alle er lidt ældre items. Jeg kunne godt tænke mig at høre om I stadig ønsker outfitbilleder, hvis tøjet ikke er helt nyt? Er nemlig lidt i tvivl! Følte lidt for et casual outfit denne mandag, så det blev til et par jeans med lidt løs pasform, og en chunky knit med en silketop indenunder. Dertil et par sneakers, som jeg efterhånden altid har på i en eller anden forstand. Sneakers er bare mit foretrukne fodtøj for tiden, kender I det? :-) Hvad synes I om outfittet? Imorgen vil jeg prøve at se om jeg kan få taget lidt billeder af noget af det nye jeg har fået købt mig i weekenden af tøj. Stay tuned ♥

signature