Juleinspiration | Jule interiør

Hey piger <3  Er netop kommet hjem fra arbejde og sidder nu og nyder en kop varm kakao og bare hygger. Hvis der er noget jeg har svaghed for, så er det virkelig varm kakao, og der er bare ikke noget bedre når vejret er så koldt udenfor. Den ultimative hygge :-) Forresten købte jeg det skønneste halstørklæde igår, som snart kommer på bloggen. Følg med!

Har siddet og kigget lidt rundt på nettet, og jeg har fundet frem til disse fine billeder af jule-interiør til hjemmet. Jeg er helt vild  med fadet med naturfarverne i venstre hjørne og sølvlysestagen. Alt er fundet på denne hjemmeside. Håber det kan inspirere jer en smule her op til jul <3 Snart skal jeg ned og se på lejlighed 2-3 km fra hvor vi bor nu. Vi ligger godt nok nummer 123 til den, men den skal alligevel ses, for den er en del billigere end den vi har nu, og har vist skrevet før, at vi leder efter en ny lejlighed. Så jeg håber lidt at denne er fin, og hvis ja, så også at alle før os siger nej :D Man har vel lov at ønske ♥ Ha’ en skøn dag sødeste piger!

julepynt interiør shabby chic og vintage