Ebay tip: Cheeky bikini til kun 47 kroner

Hej solstråler. Jeg håber I alle nyder vejret, selv om det er lidt svingende i dag. Det er dog heeeelt vildt lækkert når solen er fremme, og virkelig varmt! Jeg har i hvert fald været ude og sole en times tid, så min tan kan bevares lidt :D Derfor var det også oplagt, at vise jer mit seneste eBay køb. Som I ved ELSKER jeg eBay, og I kan se mine tidligere køb i min eBay-kategori. Det er dog længe siden at jeg har vist jer nogle køb derfra, og det er simpelthen fordi at jeg har prøvet at beherske mig lidt. Nu har jeg 2-3 kjoler på vej, samt en super lækker nederdel, som jeg håber lever op til forventningerne! Kan ikke vente med at modtage det hele.

bikini-fra-ebay ebay-bikini-cheeky-buttomBikini fra eBay, ca. 47 kr. inkl fragt – FIND DEN HER!

“How to get a bikini body: put a bikini on your body”.

Læs også: Guide – sådan handler du på ebay

I sidste uge modtog jeg denne fantastiske bikini fra eBay, som jeg er SINDSSYGT glad for. Den er bestilt i én størrelse større end jeg normalt bruger, og passer mig perfekt. I kan finde links til den under billederne. Den har en rigtig fin overdel med snøre, og underdelen er skåret således, at den fremhæver numsen rigtig fint. Jeg synes at nogle bikiniunderdele har det med at ligne at man har ble på (hahah, er det ikke rigtigt?), da de bare ikke sidder særligt flatterende. Denne er perfekt og ja, super flatterende. Kan godt lide snittet som er ret cheeky. Farven er også rigtig flot, og især hvis man har noget kulør.  Den er bordeaux, og ikke lilla som det første billede viser :D Hvad synes I om den? ♥

signature