Carriealong | Fine tasker på udsalg

Tænkte jeg lige ville bidrage med et ekstra indlæg til bloggen i dag ♥ Nu hvor der er udsalg overalt, så sidder jeg og kigger rundt på de forskellige webshops, og bl.a. også efter tasker, da jeg føler jeg mangler en rigtig fin rygsæk! De er super praktiske, og hvis man kan finde den rigtige, så synes jeg også det bidrager til hele ens look, og fungerer som en accessorie! Kender I det? Jeg er især vild med en sort Adidas rygsæk med logo foran, som minder lidt om Fjällräven-modellerne.

billige tasker online til damer

Nå, men jeg har førhen handlet på Carriealong, som forhandler tasker og I kan se en tidligere taske jeg har købt hos dem her. Den har jeg stadig den dag i dag og bruger den stort set hver gang jeg er ude, selv om det guld på tasken ikke er så tydeligt mere. Dog er jeg sindssygt glad for den og den er overdrevet rummelig, så jeg ender ofte med at bruge den i stedet for indkøbsposer når jeg skal ned og handle :D Derfor vendte jeg nu tilbage til hjemmesiden, og så de havde udsalg og fandt disse super fine tasker som alle er nedsat. Jeg er især vild med den sandfarvede taske i venstre hjørne pga. mønsteret!

Hvad synes I om dem? Hvis I er vild med mærket Depeche, som også har lavet den lille brune taske med nitter på billedet. De laver rigtig mange fine tasker og i super lækker kvalitet! Se Depeche tasker her.

signature

billede1