Beautytip | Få bløde læber mens du sover

I dag vil jeg tippe jer om denne mega gode “sleeping mask” til læberne. Den er perfekt til dig som har tendens til tørre læber, da den virker mens du sover og man vågner op med lækre, bløde læber. Mærket CARENEL er fra Korea, og de har meget strengere regler end Kina, så I behøver ikke være bange for at bruge denne. Jeg er selv ret opmærksom på skønhedsprodukter, når jeg køber dem fra eBay, og køber derfor KUN koreanske produkter.

carenell-lip-sleeping-maskmaske-til-laeberne sovemaske-til-laeberLip sleeping mask til ca. 27 kr. inkl fragt – FIND DEN HER!

Den har en mild duft af noget jordbær, og har derfor en god “smag” også, hvilket bestemt er et stort plus :D Man skal blot tage lidt på med fingeren inden sengetid og smøre på læberne, og så er man good to go næste dag. Den indeholder bl.a. c-vitamin! I kan finde link til den under billederne ♥ Nu vil jeg smutte ind og skifte tøj. Jeg har nemlig aftalt en løbetur med en af mine veninder her om snart. I må ha’ en skøn dag!

Læs også: Ebaytip – Antiage håndcreme fra Korea