But I love gypsy life

Godmorgen piger. Vil lige starte med at ønske jer alle en rigtig skøn dag! Jeg har sådan en uge, hvor jeg bare er TRÆT hele dagen lang fra kl. 11 ca. og så resten af arbejdsdagen. Jeg ved ikke helt hvad der sker, for sådan har jeg ikke haft det før. Altså virkelig træt, som I jeg kunne lukke øjnene hvert minut og så bare soooove. Har prøvet at gå tidligere i seng nogle af dagene, men føler mig stadig mega udkørt. Håber det forsvinder, så jeg er frisk til weekenden, for der skal jeg ikke sove dagene væk ♥

      

Festival Gypsy Playsuit | Lace Gypsy Playsuit

Overstående playsuits har jeg fundet på Asos, og jeg er faldet helt vildt for dem. Playsuits og jumpsuits er så lækre at have på, da de er mega behagelige og stadig kan være ret så fine. Jeg er helt vild med de lidt løse playsuits med lidt gypsy over sig, og der er disse to et rigtig godt bud på to, som jeg virkelig gerne gad eje. Den første er super lækker til hverdag og den anden kan bruges til fest også, da den har nogle rigtig smukke blondedetaljer. Har I en favorit? Her i weekenden kommer der en video med min hverdags-makeup, så jeg håber I vil kigge med. Den er ikke helt som jeg ønsker, men det er en af mine første “how-to” videoer, så jeg håber bare på at blive bedre, og kunne poste flere i fremtiden. Vi skrives <3