Buch Copenhagen: Smuk forårsjakke med pailetter

Godmorgen piger :-) Dejligt for en gangs skyld at vågne op til solskin ind af vinduet. Det får virkelig ens humør til at stige 100%! Jeg var i byen igår sammen med nogle venner, så i dag står den på afslapning og så skal hele mit store Ikea skab tømmes, da der kommer en som har købt det, og henter det i morgen. Det bliver en større opgave, men bliver rart at komme af med det.

Da jeg var hjemme hos mine forældre igår til påskefrokost, hvilket i øvrigt var super lækkert og hyggeligt, tog jeg billeder af min nye forårsjakke fra Buch Copenhagen. Jeg er helt vild med de fine palietærmer, og den sarte rosa farve, og jeg tænker at jeg også gerne vil købe en i armygrøn, dog ikke fra Buch. Jeg har set dem en del rundt omkring på forskellige hjemmesider, og den er så fin jo. Har købt en blazer fra eBay i nogenlunde samme stil og farve som denne jakke, bare noget andet materiale og en deeeeeel billigere. Kan være den kommer på bloggen en af de kommende dage :-) Nu vil jeg smutte ud og spise noget morgenmad. Ha’ en skøn dag ♥