Buch Copenhagen Mustang Jeans

Godeftermiddag søde piger ♥ Jeg er så glad for jeg er tilbage på bloggen igen, for jeg har indgroet en lille vane med den og en kæmpe stor kærlighed. Det er min lille baby og jeg elsker at være kreativ med billeder og kunne inspirere jer på den ene eller anden måde. Så derfor skal I også ha’ stooor tak til jer der følger med, det betyder alt for mig ♥ Min mor kommer i morgen, og skal hjælpe mig med at sortere en masse ting før jeg skal flytte, så det bliver super hyggeligt. Skal se om jeg kan nå et indlæg fra morgenstunden <3

Min far har for nylig været inde og hente nogle fine sager i Buch Copenhagen, som jeg ikke følte jeg kunne leve uden. Ringede straks og reserverede dem, og min skønne far var så sød at hente det til mig. Det er blandt andet disse unikke bukser, som jeg virkelig ikke kunne leve uden. De er gennemført skønne og så fine med detaljerne. Jeg tror dog jeg vil fjerne nogle af de farverige perler, for det kan godt blive lidt for meget farve til min stil. Men det virker som om de er nemme at tage af, så det skal nok gå. Så smukke! Hvad synes I om dem? Skal I ha’ jer et par også?