Buch Copenhagen: Golden Snake Pants

Godaften piger. Jeg har netop været på posthuset her tidligere og hentet min goodiebox for april og eBay-pakker, så her i weekenden/start næste uge, kommer det på bloggen :-) Jeg vil jo så gerne dele min køb med jer, især fra eBay, og håbe at jeg give jer lidt inspiration til at handle derinde. Det er slet ikke så svært som mange går og tror, og jeg har faktisk tidligere lavet en eBayguide (link), som I kan kigge på hvis I har lyst :-)

Men nu til dagens outfit. Jeg er fuldstændig forelsket i mine nye par jeans fra Buch Copenhagen. De sidder så godt, og har et virkelig unikt mønster <3 Er vild med det matte slangeprint og så den guld/skinnende farve. Og de kostede kun 399,- hvilket er ret billigt, i forhold til hvad de nogle gange sælger jeans for. Til dem har jeg min nye top på fra New Yorker, som der kommer et seperat indlæg med, og mit smukke bælte fra Zanca Sonne, som passer så godt ind i min garderobe. Jeg er blevet helt forelsket i Zanca Sonnes tøj her for nylig og deres nye kollektion er helt fantastisk! Kunne næsten købe hvert eneste item! Nå, men til jeans og top har jeg et par fine ballerinaer på til, som passer fint i farven sammen med outfittet. Dem kommer jeg til at leve i når vejret bliver varmere, da de er så fine med den lille fine diamantkant. Jeg har tidligere lavet et indlæg med dem her, hvor I kan se dem bedre. Hvad synes I om jeansne/outfittet?