Breaking it with neon

Hey sødeste piger! Havde en så hyggelig dag igår, da jeg mødtes med en af mine veninder inde på Fisketorvet direkte efter arbejde, så det er grunden til manglende indlæg igår. Vi gik lidt rundt og kiggede på butikker, og spiste lækkert mad på Panorama. Vi havde ikke set hinanden i næsten et år, så det var rigtig meget der skulle snakkes om ♥

I får lige et dagens outfit i dag, som består af mange grå farver og så en bh i neongul som bryder det. Synes det ser så fint ud, da toppen er oversize og har en dyb ryg, så man kan skimte blonderne i bh’en. Det bryder det grå på en flot måde :-) Jeg leder efter mange flere fine blonde bh’er (altså ikke almindelige blonde bh’er, men nogle der godt må ses), da jeg har en del toppe der er oversize og går længere ned i siden eller på ryggen. Er der nogle der kender et sted der forhandler nogle? Denne jeg har på er fra Gina Tricot og blev købt sidste år. Ellers må jeg en smut forbi eBay.

oversize top palietstøvler vila gina tricot neon

Top – Vila // Bukser – Nelly // Støvler – Friis&Com // Bh – Gina Tricot