Bolig inspiration | Nordisk hygge

Godaften læsere ♥ Håber I har haft en god dag. Her til aften vil jeg vise lidt billeder af, hvad der inspirerer mig rent boligmæssigt, og nedenstående billeder er et super godt bud! Jeg har sådan lidt blandet stil, for jeg kan rigtig godt lide det minimalistiske og det rene og hvide, men på den anden side, så er jeg også vild med mange pynteting og lidt flere ting i sandfarver mm. Det er bl.a. sådan jeg har indretning herhjemme pt., men har konstant lyst til at bytte rundt – kender I det? Men eeelsker også den måde min stue er, så det bliver nok ikke til det store.

bolig-inspiration-nordisk-hjembolig-inspiration-nordisk-hjem-1bolig-inspiration-nordisk-hjem-2Billederne er fundet hos Stadshem

Dog har jeg lige fået rykket mine ting ind i mit soveværelse igen, og der overvejer jeg lidt at køre overstående stil en smule. Er især vild med billederne med sort ramme, og eftersom jeg har et gavekort til Bahne, overvejer jeg stærkt at finde lignende. Bare generelt farverne på overstående billeder er fantastiske, og jeg ville absolut IKKE have noget imod at bo der – hvad er jeres boligstil og hvad synes I om billederne? ♥ Tænker fremover at dele lidt ud af noget bolig-inspo i form af billeder jeg har fundet <3 Husk at følge med i weekenden, hvor der kommer konkurrence på bloggen!

signature