3 bluser fra ebay

Godmorgen alle ♥ Så er det endnu en ny uge, og det betyder at man kan forme ugen præcis som man har lyst. Ikke nogen sure miner bare fordi det er mandag! Lige om snart skal jeg mødes med min studiegruppe for at sætte powerpoint sammen til fremlæggelse i morgen, samt lige lave de afsluttende punkter. Derefter tror jeg den står på bentræning, da jeg slackede lidt sidste uge pga. sygdom, så det er bare om at komme op på hesten igen, da man ikke kommer sovende til resultaterne. Derudover vil jeg gerne have bygget en bedre rutine op omkring min træning, så det skal jeg jo starte på.

overdele-fra-ebayBluse til 50 kroner – Find den her! | T-shirt til 149 kroner ekskl. porto – Find den her! | Bluse til 70 kroner – Find den her!

Tænkte jeg lige ville vise jer 3 super fine overdele fra eBay, som alle er på min watchliste. Jeg tænker at jeg vil dele lidt forskellige ting fra min watchliste her på bloggen, så I kan blive inspireret til jeres egne køb, og måske kunne finde nye ting, da eBay kan være lidt af en jungle. Den første overdel er virkelig fin og perfekt til et afslappet look med teksten “Wifey”. Jeg kan godt lide den måde den sidder på, og tænker den kunne være rar til træning også, fx. Yoga eller Pilates, som jeg overvejer lidt.

Den anden t-shirt er bare viiiirkelig NICE, og jeg tror ikke jeg er den eneste som har et lille crush på Channing ♥ Den er så tilpas diskret, at man godt kan tillade sig at være fangirl uden at tiltrække for meget opmærksomhed, haha! Den står til 149 kroner uden porto (som er på 60), men der kommer ikke momsgebyr på, da den sendes fra England. Normalt er alt over 79 kroner udenfor EU risikabelt, da man kan risikere at de bliver taget i tolden, og man dermed skal betale moms + ekspeditionsgebyr.

Den sidste er jeg også helt tosset med, da pasformen ser rigtig lækker ud, og så er jeg vild med detaljen med den store lynlås i midten. Den er en smule vovet, men det skal der også være plads til i garderoben, og den vil se så lækker ud med et par stramme jeans og støvler! Hvad synes I om dem? ♥

signature