Ebay tip: 3 blomstrede kjoler

Godaften søde piger! I dag har jeg tænkt mig at lave dette lille indlæg med lækre sommerkjoler med blomsterprint på, fra eBay. Jeg er obsessed med blomsterprint lige for tiden, og især til kjoler. Jeg har faktisk fundet 3 fine kjoler frem, som jeg købte sidste år i H&M (samme model – forskellige farver!), og dem tænker jeg at vise jer på bloggen snarest <3 Men idag vil jeg vise jer nogle af mine favoritter på eBay, som jeg har kigget lidt på:

Jeg er helt vild med disse 3 kjoler. Der er bare noget ved blomstrede kjoler, som skriger femininitet, uskyld og sommer, og det er en fantastisk kombination! Den første kjole er sød, og jeg er vild med at det ligner, at det er to dele. Underdelen har en virkelig frisk farve, som er så smuk her til sommer med solbrun hud! Kjolen i midten er oversize og har de fineste ærmer, som kan tages ned over skulderen – behøver jeg sige mere? Jeg er helt skudt i den og overvejer stærkt at købe den! Perfekt til varme sommerdage, da chiffon stoffet gør den let og sommerklar! Den sidste kjole er også så fin og har en rigtig sød detajle ved skulderen og ryggen med blonder. Ih, jeg kan slet ikke bestemme mig! I finder link under billedet ♥

Got yourself a favorite?