Mine seneste ebay køb #1

ebay-bikiniLinks: 1. Orange/rød bikini 72 kroner 2Sølv/grøn bikini 72 kroner

Sikke en dejlig dag – der er virkelig sket mange skønne ting idag. Startede ud med morgentræning inden jeg skulle mødes med min eksamensgruppe kl. 11.30, hvorefter vi så skulle til vejledning senere kl. 13 ca. Vi fik nogle rigtige gode ting med derfra, og har nu LIDT mere ro omkring det hele. En times tid efter eksamensvejledningen tikkede der en mail ind om, at den praktikplads som jeg var til samtale hos igår HAVDE SAGT JA til at jeg måtte komme i praktik hos dem! Årh, det er en lykkedag. Der er deadline om en uge, og var mildest talt rimelig stresset omkring det. Det var kun det 2. sted jeg havde søgt (har haft 3-4 mdr. til at søge, men har været meget kræsen..), så er SÅ stolt af mig selv.

Nå, nok om det. Idag vil jeg vise jer to af mine seneste køb: ja, flere bikinier til sommer! Jeg kan jo ikke stoppe efter jeg modtog den sidste bikini (link), som bare virkelig overraskede mig i kvalitet. Jeg har bestilt dem i samme størrelse som jeg normalt bruger, men KIG på deres sizechart derinde og sammenlign med jeres egne mål. I får selvfølgelig også lige nogle billeder, når jeg har modtaget dem. Ha’ en god aften ♥

signature