11 billige (og flotte) ebay covers til Iphone

billige-mobil-covers-til-iphoneLinks: Ræv/pige (5,00) | Hvid/sort marble (13,00) | Weekend/first coffee (5,00-10,00)) | Guld/pink glitter (5,00) | Ananas/Beach (8,50) | Forever And Always (27,50)

Som I ved er jeg jo en stor sucker for eBay, da man simpelthen kan finde så mange fine og ikke mindst meget billige ting. Det er ofte ting som man ikke kan finde rundt omkring i butikkerne, og det synes jeg er ret så spændende. Overstående iPhone covers er alle super fine, og nogle som jeg godt kunne overveje at købe hjem – især den med “beach daze always”, som er SÅ sød! Dem med pigerne er også virkelig søde, og eftersom de er gennemsigtige, ville de komme til at have rosegold baggrund hos mig, da min telefon er den farve. Jeg synes det er fint, da Iphones fås i mange fine farver, og derfor synes jeg også de skal vises frem. Så det er en nem måde at få et cover på og dermed beskytte mobilen, og samtidig ikke pakke den helt væk.

Har I en favorit? I kan finde links under billedet, hvor prisen er noteret også ♥

signature

Læs også: 5 statement t-shirts fra ebay