Ebay tip: Praktisk og billig detox vandflaske

my-bottle-vandflaske vandflaske-til-træningDetox vandflaske til ca. 28 kroner inkl fragt – FIND DEN HER!

Hej søde læsere. I dag vil jeg vise jer denne super fine detox vandflaske, som jeg har købt på eBay for kun ca. 28 kroner inkl. fragt. Den er super praktisk, da der er et lille låg i selve åbningen af flasken, så man kan have frugt i og så dette ikke kommer med når man drikker af den. Derfor er den virkelig velegnet som detox vandflaske, og man kan komme alle mulige lækre sager i. Jeg tænker at kaste mig ud i lidt forskellige ting som fx. jordbær, agurk, citron, kiwi, ja kun fantasien sætter grænser!

Udover den lille smarte funktion med at kunne tilsætte frugt, så har den også en super fin tilhørende opbevaringspose med. Den er også praktisk og ikke mindst virkelig virkelig sød! Jeg elsker hele looket og ikke mindst teksten på begge dele. Det er virkelig et af mine bedste køb på eBay indtil videre, og den er 100% tæt i lukningen! I kan som altid finde link til denne fine, fine flaske under billedet. Det tog nogle uger før den kom, men sådan er det jo med eBay, og jeg vil mene at denne detox flaske er virkelig værd at vente på! I kan se flere af mine eBay køb i min eBay-kategori her.

signature