Add a little royal blue

Hej piger. Jeg håber I alle haft en super god weekend. Jeg var ude og spise og i bio i lørdags, og igår var jeg hjemme hos mine forældre, hvor min ene storesøster Malue pt. bor midlertidigt. Der blev hygget godt igennem med lækker mad, spillet “Venner for livet” og så fik jeg lidt hjælp med lidt eksamenssager af min søster. Dagen idag er brugt på afslapning og så har jeg kigget lidt mere på min eksamensfremlæggelse.

billig-kort-nederdel kort-nederdel-former-sig-efter-kropblondetopLækker kort nederdel, ca. 16 kroner inkl fragt – find den her!

Idag vil jeg vise jer denne super fine nederdel, som jeg også har i rød og sort. Jeg har før lavet et indlæg på bloggen med den røde, men synes den blå er så flot, at den også fortjener sit eget indlæg. De kan passe en xs-l og de sidder fantastisk og former sig efter kroppen. Jeg kunne seriøst købe én i alle farver, og jeg tror også jeg skal have lidt flere! Er den ikke fin? Imorgen vil jeg komme med en anmeldelse af en rigtig god foundation, som jeg bruger til hverdag. Stay tuned ♥

signature