Et musthave i basisgarderoben

basis-cardigan-I kan finde cardiganen her

Godaften ♥ Her til aften ville jeg lige vise jer denne lækre lange basis cardigan til kun 79,95,- fra H&M. Den er købt for et par uger siden, da jeg stod og skulle bruge et tilgodebevis, og jeg manglede virkelig en lækker basis cardigan med lidt længde. Synes den er virkelig fin til prisen, og så har man altid brug for en grålig cardigan. Beklager de lidt dårlige billeder, men har forklaret min kamera-situation, og er stadig i gang med at spare op til et bedre :D I morgen håber jeg, at kunne nå at tage lidt billeder til jer, af nogle nye jeans, samt sko (nogle har måske set sneakpeek på instagram), som jeg fik i fødselsdagsgave, men som jeg endnu ikke har fået vist jer endnu. De er såå fine begge ting, så I kan godt glæde jer. Derudover vil der i weekenden komme det længeventede indlæg om mig og min venindes træning. <3 Vi skrives!

signature