Sommer musthave | 6 perfekte bikinier

bikini-sommer

Godmorgen early birds! Jeg bliver lidt i bikinihjørnet endnu, og jeg har derfor fundet 6 fantastisk fine bikinier som i mine øjne alle er helt perfekte til sommer! Jeg har en lille ting for bikinier, og jeg har virkelig mange, men jeg føler ikke at man kan have for mange bikinier – kender I det? Alle overstående har noget rigtig fint over sig og er alle fra H&M. H&M har generelt nogle mega fine bikinier hvert år, og så er de endda til gode priser, som alle kan være med på. Jeg kan da se at mange af dem jeg har er derfra! Jeg er især vild med lyse farver når det er sommer, da det ser lækkert ud med en god tan. Derudover kan jeg godt lide at der er nogle detaljer på, så den ikke bare er plain – ligesom alle de overstående har. Se lige den første, er den ikke bare FIN? ♥ Har I en favorit?

signature

Læs også: 5 basiskjoler til sommer