Beautytip | Personal blend foundation

Hej piger! Så er jeg vågnet fra min lille eftermiddagslur og er hjemme hos mig selv nu. Det har været en rigtig hyggelig dag, som startede ud med morgenmad hjemme hos mine forældre, og så direkte ud og se på 2 andelslejligheder. Jeg er ved det punkt nu, at jeg gerne vil have noget mere fast, og derfor havde jeg fundet 2 lejligheder i Brønshøj, som jeg skulle se. Den ene er jeg allerede fuldstændig forelsket i, og planen er, at jeg skal flytte sammen med en af mine veninder. Dog er det kun en 2’er, men den er meget delevenlig og vi skal nok finde ud af det. Men skal lige se lidt flere før jeg bestemmer mig, da det jo ER en andel, og derfor skal jeg lige se hvad der ellers er.

I dag vil jeg vise jer min nye Personal Blend Foundation fra ELF. Den er så super smart, da man kan bruge den året rundt. I kender jo sikkert det, at man køber en pudder/foundation til sommer hvor man har fået lidt farve, og så en anden til vinter, når ens hud er lidt lysere. Denne kan man blende eller bruge i en af de 4 farver året rundt, og det er rigtig smart :-) Den blender perfekt ind i huden, og 100% mineralbaseret uden parabener mm. Jeg har min i farven “medium” og synes den er rigtig anbefalelsesværdig ♥ Så lige et lille aftentip fra mig. Håber I har haft en skøn weekend! Prøver at se om jeg kan nå et outfitindlæg i morgen <3