Boliginspiration fra Magasin

Godmorgen piger ♥ Jeg er tidligt oppe som altid, for selv om jeg har ferie, betyder det ikke jeg gider spilde mine dage med at sove længe. Desuden er jeg super meget morgenmenneske, og har al min energi om morgenen/formiddagen, så den skal jo ikke gå til spilde heller! Senere står den på 1 times Stram op kl. 17 og en times Step kl. 18. Giver den en ordentlig skalde inden ferien!

I dag vil jeg skrive lidt om Magasins boligafdeling, da jeg netop har fået øjnene op for den. De har super lækkert boligtilbehør, hvad end det er køkkenet, stuen eller soveværelset, og der er rigtig meget inspiration at hente derinde. De har også mange kendte mærker som fx. Royal Copenhagen, Bodum mm. og endda også deres egen kollektion med håndklæder og sengetæpper. Jeg har lavet overstående collage med nogle favoritter, som ville pynte hjemme hos mig. Der kan I se et udsnit af nogle af deres smukke soveværelse- og stue interiør.

Jeg går jo især nu og er ved at kigge efter ny lejlighed, så det er rart at kigge rundt på forskellige sider og finde inspiration, så det ikke altid kun er den samme side. Og her synes jeg at Magasin har rigtig mange fine ting at byde på :-) Er især vild med tingene med stjerner, da jeg altid har haft et eller andet med stjerner! Og så er jeg helt vild med rensdyrskindet. Hvad synes I om tingene, piger? Har I handlet boligtilbehør hos Magasin før? I kan finde mere inspiration til boligindretning hos Magasin på deres hjemmeside ♥