Skolestart | Inspiration til skoletasker

Godaften piger. Denne uge har været al for stressende og sidder pt. også og stresser med min nye bærbar, og programmer der skal installeres og ikke virker osv osv. Håber det kommer til at virke, for skal bruge et af programmerne i morgen i skolen. Jeg har derfor heller ikke nået at lave indlæg med hvad der sker med skole mm., men regner med jeg kan nå det i morgen ♥

Idag vil jeg vise jer nogle rigtig lækre tasker fra Friis&Com, som altid har været et af mine foretrukne taskemærker. Jeg er vild med deres designs og så holder deres tasker også rigtig godt, og har altid haft stor brug af dem. Jeg har derfor taget udgangspunkt i overstående kollage, som tager lidt udgangspunkt i gode tasker til skolen. Sådan et lidt “back to school”-indlæg, som jeg har tænkt mig at lave snarest også. Jeg mangler selv pt. en skoletaske, så det kan være at jeg vil købe en derinde. Den skal jo have både bøger og bærbar, og overstående ser ud til at have god plads til begge dele! Overstående 3 er mine favoritter derinde pt. til skolebrug. De første to er i faktisk speciel designet til at have laptop i eller tablet, og kan godt lide det enkle design! Generelt har jeg faktisk lidt forelsket mig i den grå farve – så smuk! Har I nogen favoritter?