Babe uniform ON

Hej piger! Jeg håber I alle har haft en super lækker weekend, trods det kedelige vejr. Det har jeg i hvert fald! I dag har jeg været til jobsamtale, og jeg får svar på om jeg har fået jobbet senere på ugen. Det er super spændende og jeg håber inderligt at jeg har, så fingers crossed ♥ Idag vil jeg vise jer nogle af mine yndlings items fra Nellys nye kampagne Babe Uniform On, som jeg er faldet virkelig meget for. De har sindssygt mange lækre items, og jeg kunne seriøst købe mig fattig bare i dén kampagne. Det er en blanding af lidt populære/glam items, men samtidig en del som kan bruges som federe basis items! I’m in love!

babe-uniform-on-nellycomAffiliate links: 1. HER – 2. HER – 3. HER – 4. HER – 5. HER – 6. HER – 7. HER – 8. HER – 9. HER – 10. HER – 11. HER – 12. HER – 13. HER

Ja, kollagen er en smule proppet, og har ikke engang fået ALLE de ting med som jeg er vild med! Det er virkelig vildt. Jeg elsker de sarte farver de har, især de lyserøde og grønne nuancer. Derudover er jeg især vild med jakken, som er en rigtig fed jakke her til efteråret. Den sarte pudderrosa bluse der twister foran er også SÅ lækker…. Jeg kunne blive ved! Se lige nr. 3 også, som er en hoodie dress?! Hvad synes I om kollektionen? Hvis I endnu ikke har tjekket kollektionen ud, så kan I tjekke den ud i starten af teksten, hvor jeg linker direkte til den ♥ Vi snakkes imorgen, hvor jeg vil vise jer lidt nyt jeg har købt. Ha’ en god aften!

signature